Despre noi

Povestea noastra a inceput cu mai bine de 20 de ani in urma, cand  intamplator am fost pusi in situatia sa vindem o cantitate mare de nasturi, desi acesta nu era domeniul nostru de activitate la vremea respectiva.

Cine suntem ?

Cand am pornit pe acest drum nu aveam prea multe cunostinte despre acest domeniu, dar de la inceput am fost mereu atenti la cerintele si nevoile clientilor nostri si asa am inceput sa invatam despre produsele cerute de ei si n-am largit gama de produse constant. Astfel am ajuns de la cateva modele de nasturi cu care am inceput, la sute de produse de mercerie (fermoare, panglici, fire de tricotat, ata, ace, nasturi, dantela, foarfeci, etc.) pe care le avem azi pe stoc si le comercializam, fiind cel mai mare depozit en gros de produse de mercerie din Transilvania.

Mereu ne-am droit sa oferim clientilor nostri produse de calitate la preturi cat mai avantajoase. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, de-a lungul timpului ne-am stradutit sa ajungem importatori directi pentru majoritatea produselor noastre si putem spune cu mandrie ca am reusit acest lucru.

Ne bucuram sa fim un partener de incredere pentru multe companii din diverse domenii, precum: industria confectiilor textile, design vestimentar, industria mobilei si tapiterii, comert cu articole de mercerie, marochinarie, incaltaminte, decoratiuni interioare, organizare evenimente, etc.

Pentru noi servirea promta si gasirea de solutii pentru problemele clientilor nostri este o prioritate, de aceea vanzarile noastre se fac cu produse direct din stoc. Te asteptam sa ne faci o vizita la depozitul nostru din Cluj-Napoca, Str. Traian Vuia, nr. 66, unde poti sa vezi si sa cumperi produsele noastre.